• Home
  • Bestelling plaatsen

Bestelling plaatsen

Bestellen bij Kadasterdata.nl.

Stap 1: Vul de postcode en het huisnummer in van het pand waar u informatie over wilt ontvangen
 Bij postcode vult u de postcode in van het desbetreffende pand. Vervolgens vult u bij huisnummer het huisnummer van dit pand in. Mocht er eventueel gebruik gemaakt zijn van een huisletter of toevoeging vul dit dan ook in in het juiste vakje. Klik vervolgens op ‘check beschikbare producten’.

Stap 2: Selecteer de gewenste producten

Wanneer u op ‘check  beschikbare producten’ heeft gedrukt komt u in bovenstaand scherm terecht. Dit zijn de producten welke er op de desbetreffende postcode met huisnummer beschikbaar zijn. ‘Vink’ vervolgens de producten aan die u wenst en u ziet onderin het scherm het totaalbedrag staan. Klik nu op ‘bestel producten’.

Stap 3: Bestel producten

Als u op ‘bestel producten’ heeft gedrukt komt u vervolgens in bovenstaand scherm terecht. Hier vult u uw naam en emailadres in in de hiervoor bestemde vakken. Klik vervolgens op ‘bestel producten’.

Stap 4: Betalen

Selecteer hier de gewenste betaalmethode. Wanneer u vervolgens op ‘afrekenen’ klikt komt u in de beveiligde betaalomgeving van uw bank. Wanneer u deze succesvol heeft afgerond ontvangt u veelal binnen enkele minuten de bestelde producten in uw email.