Kadasterdata handelt niet voor het kadaster, maar verwerkt de gegevens in eigen producten

Kaart producten

Wilt u een kaart product aanvragen voor een woning of een perceel? Krijg zekerheid over waar de grenzen van uw perceel lopen met één van onze onderstaande producten.

  • Achterhaal de perceelgrenzen en grootte van een perceel
  • Voorkom twijfels bij potentiële kopers van uw perceel of woning
  • Voorkom conflicten met buren of los deze juist op door duidelijkheid te creëren

Kies hieronder de oplossing die het beste bij u past:

      
 Inzicht in de globale ligging van een perceelMakkelijk te lezen en tot op ±25 cm nauwkeurigBestaande grenzen zichtbaar maken door professionals
 Kadastrale kaart pakket
 
Kadastrale kaart met maten
 
Grensreconstructie
 
 
€19.95
€89.95
€699,-     (tot 4500m2)
  Nauwkeurigheid maten
Nauwkeurigheid maten   ± 25 cm exact
  Rechtsgeldigheid
Rechtsgeldigheid     Het perceel wordt uitgezet op basis van rechtsgeldige informatie
  Bebouwing
Bebouwing  
  Huis- en perceelsnummers
Huis- en perceelsnummer(s)  
  Luchtfoto
Luchtfoto    
  Omgevingskaart
Omgevingskaart    
   
 

 

Voorbeeld Kadastrale kaart met legenda uitleg

Onderstaand ziet u een voorbeeld van een kadastrale kaart van een bepaalde buurt. Elk perceel wordt aangegeven met zwarte lijnen, dit zijn de kadastrale grenzen. In elk perceel staat het perceelnummer.

Dit nummer is onderdeel van de kadastrale aanduiding. De complete kadastrale aanduiding van een perceel bestaat uit de naam van de gemeente, de sectie (een letter) en het perceel (een nummer). Deze aanduiding kunt u gebruiken om kadastrale gegevens aan te vragen van een specifiek perceel waar geen huis op staat (en dus in het register niet is gekoppeld aan een adres). Ook is deze uniek en wordt dus maar eenmaal gebruikt. 

Soms komt het voor dat bepaalde kadastrale grenzen met gele lijnen zijn aangegeven op de kadasterkaart. Dat komt omdat deze grenzen wel zijn ingemeten en bekend zijn bij het Kadaster, maar nog niet officieel geregistreerd. Het kan wel tot een jaar duren voor dit na inmeten zover is.

De rode lijnen geven de bekende bebouwing aan. Merk wel op dat als iemand bijvoorbeeld een schuur op zijn erf bouwt en dit niet laat inmeten, deze bebouwing dan ook niet op de kadasterkaart te zien is. Om dit zo veel mogelijk te ondervangen, bevat het Kadastrale kaart pakket ook een luchtfoto die recenter is en dus vaker de huidige staat van de bebouwing laat zien op een perceel.

Tot slot bevat iedere kadasterkaart een schaal. De schaal wordt tevens aangepast aan de grootte van het perceel, zodat het gehele perceel terug te zien is op de kaart.

 

 

Terug naar boven