Kadasterdata handelt niet voor het kadaster, maar verwerkt de gegevens in eigen producten

Automatisering

Vastgoeddata als fundament onder uw bedrijfsbeleid en marketing activiteiten? Dan bent u bij Propertyinfo aan het juiste adres! Als specialist bieden wij de meest complete vastgoeddatabase van Nederland aan. Deze database bestaat uit een diversiteit van datapunten, zoals bijvoorbeeld inhoud / oppervlakte van een object, de meest recente transactiedatum of daktype. Hierdoor heeft u altijd de meest recente informatie tot uw beschikking en kunt u datagedreven ondernemen

Met onze innovatieve oplossingen bespaart u tijd en kunt u zich volledig richten op uw kernactiviteiten. Onze API-koppelingen bieden naadloze integratie met uw eigen systemen, waardoor u efficiënter kunt werken of bijvoorbeeld een hogere conversie realiseert van uw websitebezoek.

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het aanbieden van vastgoeddata. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren van het gebruik van vastgoeddata en het leveren van maatwerkoplossingen voor onze klanten. Dit kan variëren van het verhogen van de conversie op de website tot het ontwikkelen en ondersteunen van direct marketing campagnes. Bij Propertyinfo streven we ernaar om onze klanten te voorzien van de best mogelijke oplossingen die aansluiten bij hun specifieke behoeften.

Wij hebben klanten in diverse branches, waaronder:

  • Energiebranche;
  • Installatiebranche;
  • Vastgoedbranche;
  • Retailbranche;
  • Mediabranche.

Bovendien hechten we veel waarde aan de veiligheid en betrouwbaarheid van onze dienstverlening. Onze systemen en processen zijn gecertificeerd. Zo kunt u erop vertrouwen dat de data bij ons in goede handen is.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende kennismaking? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

neem direct contact op met de klantenservice van Propertyinfo