Kadasterdata handelt niet voor het kadaster, maar verwerkt de gegevens in eigen producten

Zekerheid over perceelgrenzen en het bestemmingsplan

Een goed ontwerp is de basis voor een mooie uit- of aanbouw. Het is natuurlijk wel belangrijk dat zowel plan als uitvoering binnen de wetten en regels passen. Om duidelijkheid te verkrijgen over perceelgrenzen en gemeentelijke bestemmingsplannen, kunt u rapportages en kadastrale kaarten opvragen bij Kadasterdata.

 Kadasterdata beschikt over gegevens van alle woningen en andere stukken onroerend goed. Zo heeft u de juiste informatie in handen voor een ontwerp of voor de uitvoering van een ontwerp. U weet tot waar u kunt uitbouwen of aanbouwen en het ontwerp en de praktijk hoeven dus niet achteraf aangepast te worden. Ook kunt u via Kadasterdata uw opdrachtgevers helpen met informatie over de waarde van hun woning, dat is wel zo interessant als men kiest voor een verbouwing en het kan uw service nog completer maken.

Service van Kadasterdata 

Weet u niet zeker welke gegevens u nodig heeft om te voldoen aan alle regels en richtlijnen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers weten hoe de vork in de steel zit en zij helpen u graag verder. En met een pro-account heeft u iedere keer eenvoudig toegang tot alle benodigde data, rapporten en kadastrale kaarten. Én u bespaart wel tot 75% met dit account.

Voordelig uitkomen?

Als je van plan bent om vaker een product aan te schaffen, dan kan een abonnement beter uitkomen.
Je bespaart op losse kadasterdata producten.Business
meer info
Pro
meer info
Basis
meer info
tot 60% korting tot 85% korting tot 30% korting
€14,50 p/mnd €19,50 p/mnd €9,50 p/mnd
VergelijkVergelijkVergelijk
Terug naar boven