Kadasterdata handelt niet voor het kadaster, maar verwerkt de gegevens in eigen producten

Zekerheid over perceelgrenzen

Wanneer u een mooi plan wilt omzetten naar een prachtige tuin, dan is het goed om zekerheid te hebben over de perceelgrenzen. Kadasterdata kan u helpen en heeft kadasterkaarten waarin de perceelgrenzen exact staan weergegeven. Zo kunt u met een gerust hart aan de slag.

Kadasterdata beschikt over gegevens van alle woningen en andere stukken onroerend goed. Waar u ook aan de slag gaat, via Kadasterdata heeft u altijd de juiste informatie over de afmetingen van het stuk grond. De kadastrale kaarten geven correcte informatie en kunnen door uw opdrachtgever of door uzelf worden opgevraagd. U ontvangt direct, online de rapporten en als u vragen heeft, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Service van Kadasterdata

Wij bieden vele relevante rapportages over onroerend goed. Daarnaast kunnen wij u en uw opdrachtgever ook van dienst zijn met een grensreconstructie. Als er onenigheid is over de perceelgrenzen, tussen uw opdrachtgever enerzijds en hun buren of de gemeente anderzijds, dan is het fijn als duidelijkheid geboden kan worden. Voor een voordelige prijs zal een professionele landmeter het perceel komen opmeten en een heldere rapportage leveren.

Voordelig uitkomen?

Als je van plan bent om vaker een product aan te schaffen, dan kan een abonnement beter uitkomen.
Je bespaart op losse kadasterdata producten.Business
meer info
Pro
meer info
Basis
meer info
tot 60% korting tot 85% korting tot 30% korting
€9,50 p/mnd €14,50 p/mnd €4,50 p/mnd
VergelijkVergelijkVergelijk
Terug naar boven