Kadasterdata handelt niet voor het kadaster, maar verwerkt de gegevens in eigen producten

AVM waarderingsmodel

Kadasterdata kan u helpen met een goede waardebepaling van een woning of ieder ander stuk onroerend goed. Het AVM waarderingsmodel vult uw eigen waardebepaling aan en waarborgt zo de objectiviteit voor uw klanten.

Het AVM waarderingsmodel van Kadasterdata is zorgvuldig samengesteld en baseert zich op vele factoren. De modelmatige waardering is opgebouwd volgens geavanceerde hedonistische methodiek en daarin zijn onder anderen de volgende elementen in meegenomen:

  • Locatie
  • Op- en aanbouw
  • Energielabel
  • Perceelgrootte
  • Historische waardeontwikkeling

Deze en andere data worden onder de loep genomen in een regressiemodel. Eventuele correcties worden toegepast en dit maakt dat deze modelmatige waardebepaling zeer nauwkeurig is.

U kiest met Kadasterdata voor een betaalbare en betrouwbare aanvulling op uw eigen inzichten. Zo levert u uw klanten kwaliteit.

De oplossingen van Kadasterdata

Bij Kadasterdata denken we in producten. Onze producten zijn onder anderen rapporten, opgebouwd uit een veelheid aan data. De uitkomsten zijn nauwkeurig en worden continue getest, zodat we blijven verfijnen. Voor makelaars en taxateurs is “Waardebepaling & Buurttransacties” een interessant rapport. Hierin vindt u de AVM waardebepaling en vijf recente koopsommen uit het postcodegebied van uw object. Uiteraard zijn wij bereikbaar als u vragen heeft. Onze medewerkers weten waar zij over praten en zij helpen u graag verder.

Voordelig uitkomen?

Als je van plan bent om vaker een product aan te schaffen, dan kan een abonnement beter uitkomen.
Je bespaart op losse kadasterdata producten.Business
meer info
Pro
meer info
Basis
meer info
tot 60% korting tot 85% korting tot 30% korting
€14,50 p/mnd €19,50 p/mnd €9,50 p/mnd
VergelijkVergelijkVergelijk
Terug naar boven