Kadasterdata handelt niet voor het kadaster, maar verwerkt de gegevens in eigen producten

Hoe kom ik achter mijn perceelsgrenzen?

De kadastrale gegevens van onroerend goed geven informatie over verschillende aspecten, onder andere de perceelsgrens. Aan de hand van coördinaten is het exacte perceel vastgelegd. Deze gegevens zijn belangrijk als u een aanbouw wilt realiseren, een tuinhuis of een schutting wilt plaatsen. Er zijn wetten in deze situaties, wetten over hoe ver u de grenzen van uw perceel mag benaderen.

Kadasterdata geeft nauwkeurig en snel zicht op de perceelsgrenzen van uw eigen perceel en van ander onroerend goed. Er zijn verschillende opties die een duidelijk beeld geven:

Kies hieronder de oplossing die het beste bij u past:

      
 Inzicht in de globale ligging van een perceelMakkelijk te lezen en tot op 20 cm nauwkeurigBestaande grenzen zichtbaar maken door professionals
 Kadastrale kaart pakket
 
Kadastrale kaart met maten
 
Grensreconstructie
 
 
€19.95
€99.95
€699.00
  Nauwkeurigheid maten
Nauwkeurigheid maten   ± 20 cm exact
  Rechtsgeldigheid
Rechtsgeldigheid    
  Bebouwing
Bebouwing  
  Huis- en perceelsnummers
Huis- en perceelsnummer(s)  
  Luchtfoto
Luchtfoto    
  Omgevingskaart
Omgevingskaart    
   
 

Kadastrale kaart

Wilt u uitbouwen of aanbouwen? Of heeft u interesse in een pand en bent u benieuwd naar verbouwingsmogelijkheden? Hoe meer informatie u in handen heeft, des te beter u beslissingen kunt nemen. De kadastrale kaart geeft een overzicht van het perceel en de omliggende percelen en waar er is gebouwd. U kunt de kadastrale kaart direct online inzien. De perceelsgrenzen en erfgrenzen staan duidelijk aangegeven. Bekijk dit product.

KADASTRALE KAART met maatvoering

Dit is het product wanneer u wilt bepalen waar uw erfgrens ligt. U bent op goede voet met uw buurman en kiest ervoor om een duidelijke erfafscheiding te plaatsen in goed overleg. Dit product geeft u de maatvoering in meters en centimeters weer waarmee u dus in uw tuin kunt gaan meten om op basis van deze kaart de erfgrens zelf uit te zetten. Alles duidelijk in kaart gebracht! Voor dit product is geen bouwtechnische kennis benodigd, u kunt direct aan de slag! Bekijk dit product.

Inmeetverslag

Op het moment dat percelen worden verdeeld wordt een perceel officieel ingemeten. De exacte coördinaten en grenzen worden vervolgens opgeslagen in een register. Kadasterdata beschikt over deze datapunten en gegevens en kan deze informatie in een overzichtelijke rapportage weergeven. Het is raadzaam om bij een conflict met de buren of bij het plaatsen van een uitbouw een grensreconstructie uit te laten voeren. Bekijk dit product.

Grensreconstructie

De perceelsgrenzen uit het inmeetverslag zijn doorgaans leidend. In sommige gevallen kunnen er veranderingen zijn geweest die invloed hebben op de perceelsgrenzen, zoals verjaring. Dit maakt dat de originele grenzen, zoals vastgelegd in een kadastrale kaart en inmeetverslag, soms niet meer kloppen. Als u de exacte grenzen van een perceel wilt weten, dan moet dit vastgesteld worden met een grensreconstructie. De landmeters van Kadasterdata zorgen voor een nauwkeurige, onafhankelijke meting tegen een voordelige prijs. De landmeters zijn professionals (VCA gecertificeerd) en werken met gecertificeerde apparatuur, die onderworpen zijn aan strenge controles. Dat is prettig, want hierdoor bent u verzekerd van een zeer nauwkeurige reconstructie. Bekijk dit product.

Wat is een perceelnummer?

Elk perceel heeft een perceelnummer. In het openbare register staat ieder stuk onroerend goed geregistreerd onder een eigen nummer. Als je een perceel opzoekt heb je naast het perceelnummer nog meer gegevens nodig, namelijk de kadastrale gemeente en een sectienummer, dit heet samen een kadastraal nummer. Een voorbeeld van zo’n kadastraal nummer is Rotterdam B 11223.

Wilt u weten welk rapport of verslag u nodig heeft in uw situatie? U kunt ons altijd bellen, we helpen u graag op weg.

Beschikbare producten

Kadastrale kaart met maatvoering
Kadastrale kaart met maatvoering
Dit product is ideaal voor de globale maatvoering van het perceel.
- Direct leverbaar
Kadastrale kaart pakket
Kadastrale kaart pakket
De kadastrale kaart is een overzicht van het perceel en omliggende percelen met de erfgrenzen.
- Direct leverbaar
Splitsingsakte
Splitsingsakte
In de splitsingsakte is het aandeel van iedere eigenaar in de totale kosten van een gebouw vastgelegd.
- Leverbaar binnen één werkdag
Kadastrale kaart (A0)
Kadastrale kaart (A0)
De kadastrale kaart A0 formaat is een overzicht van het opgevraagde perceel en omliggende percelen.
- Leverbaar binnen twee werkdagen
Luchtfoto met perceelsgrenzen (A3)
Luchtfoto met perceelsgrenzen (A3)
Dit is een kaart met luchtfoto van het opgevraagde perceel en omliggende percelen in A3 formaat.
- Leverbaar binnen twee werkdagen
Grensreconstructie
Grensreconstructie
Wilt u een onafhankelijke reconstructie van uw perceel met de originele metingen van het Kadaster? Hiermee heeft u de exacte erfgrenzen.
Energielabel adviseur
Energielabel adviseur
Laat uw woning inspecteren door een energielabel adviseur en ontvang een definitief energielabel voor het pand.
Splitsing van percelen
Splitsing van percelen
Bij het splitsen van een perceel wordt in twee dagdelen uw perceel opgesplitst door een expertise team van Kadasterdata.
Terug naar boven