Ma t/m do van 08:00 tot 18:00, vrij tot 17:00 bereikbaar
Vragen? Neem contact met ons op 088 220 4200


Benieuwd naar de waarde van uw woning? SMS postcode + huisnummer naar 2233!

  • Direct per SMS geleverd; 
  • een uitgebreid Woningrapport met alle taxatiegegevens; 
  • Nergens goedkoper!

Hoe werkt het?

Wilt u weten wat een woning waard is? Bijvoorbeeld uw eigen woning of de woning van uw dromen? Om tot de waarde te komen van een woning is het belangrijk om de juiste informatie te gebruiken. Wat heeft de woning ooit gekost, wat is de prijsontwikkeling geweest, hoe is de ligging van de tuin en ga zo maar door. Kadasterdata weet het! 

Ontvang door het versturen van een simpel SMS bericht het Woningrapport van elke woning in Nederland! In dit rapport vindt u al deze informatie en meer! SMS de postcode en het huisnummer van het adres waar u de informatie over wenst, naar het nummer 2233 en ontvang:

  • Alle woningkenmerken
  • De waarde van de woning per vandaag
  • De koopsom, indien bekend
  • De waardeontwikkeling
  • De kadastrale kaart
  • En nog veel meer!

Stuur een SMS bericht naar 2233

Verstuur met uw mobiele telefoon een SMS bericht naar het nummer 2233. In de tekst typt u de postcode en het huisnummer van het gewenste object, bijvoorbeeld: 1234AB 123 en druk op verzenden.

De informatie wordt u toegezonden

We halen de data voor u op en stellen het product voor u samen. In 4 SMS berichten, waarvan 1 bericht van €0,90 en 3 berichten van €3,00 ontvangt u een downloadlink naar uw .PDF rapport.

Download en open uw product!

Door op de downloadlink te klikken, download u het rapport direct op uw mobiel! U kunt het product nu openen en inzien.

Wilt u het Woningwaarde rapport liever bestellen via  Kadasterdata.nl?
Dat kan! In het Woningwaarde rapport van Kadasterdata.nl ontvangt u naast alle informatie over de woningwaarde, ook nog meer informatie over het pand zoals de hypotheekgegevens en Kadasterdata.

Bestel Woningwaarde rapport

Afmelden voor onze SMS meldingen?
Kadasterdata brengt u op de hoogte van wijzigingen rondom de door u gevraagde woning. Zo kunt u updates verwachten wanneer de woning verkocht is of wanneer de woningwaarde gewijzigd is. Zo bent u altijd op de hoogte van de meest recente informatie. Wilt u zich uitschrijven van deze meldingen? Dan kunt u een SMS bericht sturen naar 2233 met het woord STOP. Uw uitschrijving wordt direct verwerkt.

Nu uitschrijven Sms STOP naar 2233